top of page

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Uppdaterat: 21 dec. 2021




Vi på Kuben vill tacka alla våra kunder och leverantörer för ett gott samarbete under 2021. Återigen ett år i pandemins tecken men ändå med ljusare stunder och hopp om att komma tillbaka till något som liknar den tillvaro vi hade innan pandemin.


Vår julklapp går även i år till Hjärnfonden. Vi på Kuben tycker Hjärnfondens vision är mycket viktig, då de arbetar för att ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan. Vi vill ge möjlighet för svensk hjärnforskning att fortsätta sitt arbete för att lära oss mer om hjärnan och hitta nya behandlingar mot sjukdomarna hjärnan drabbas av.



Vi ser framemot att inleda fler projekt, tackla kommande utmaningar och en av lärdomarna vi kunnat dra av pandemin är vikten av god ventilation i våra skolor, på våra arbetsplatser och i våra hem. Vi fortsätter att jobba hårt med att leverera tysta och effektiva FTX-aggregat som förser våra byggnader med frisk och fräsch luft och gör det tuffare för virus att leva vidare i våra lokaler.


Glöm inte att ta hand om varandra!

God jul och ett gott nytt år önskar Kuben Ventilation

Comments


bottom of page